Paniken, hopplösheten och undret

Klipp ur Förintelsens ögonvittne

Andra världskriget var slut. Efter ett besök i hemstaden insåg Emerich Roth att han inte längre hade något hem eller någon familj. Emerich greps av panik och reste till Italien där han anslöt sig till en grupp judiska ungdomar på väg till Israel. Men en dubbelsidig tuberkolos satte stopp för Emerichs resa till Israel. Läkaren sa att han snart skulle dö. Då inträffade ett under …

Kategori: 

Andra berättelser om Hat och Rasism

Näthat

Hej! Jag har valt signaturen Fegisen eftersom det är just vad jag är.

Jag är, eller snarare numera en föredetta, näthatare.

My Story 1

idag hittade den här sidan, har ett prov imorgon och håller på plugga, kult och roligt att en sån websidan finns och undrar vem sitter bakom. De är smarta människor iaf. dödstrött =? ja. På vad? på spelet.

hatet.

Jag ska här med berätta varför jag valde att raka av mig håret och skaffa ett par stålskodda kängor. Jag är uppvuxen i ett hem präglat utav barnaga, fattigdom, alkoholmissbruk. Redan vid 13 års ålder så började jag anamma högerextrema åsikter.

Komma ut som Rom på arbetsplatser.

Jag jobbade på ett företag mellan 2011 till 2015, nu när Sverigedemokraterna har fått fäste i vårt samhälle, så finns Sverigedemokrater bland oss överallt, på arbetsplatser, människor vi möter bland folkmassorna.