Ny bliven sambo & fri från socialen!

Hej!

Jag är 18år bor i Norrköping, levt ett helvete i 9års tid även om man fick "hjälp" av socialen. Jag ska flytta in oss min pojkvän snart, han är en underbar man på sina bästa 39år men han är som en 26åring i mina ögon. Det fylls så mycket glädje i mig, det går bara inte att beskriva hur lycklig jag är men också rädd...

Jag är rädd att allt det härliga tar slut snart, att man skiljs åt tar förväl börjar bråka om ingenting och vart ska jag då ta vägen?

Han och jag har varit tillsammans i ett år snart, vi trivs ihop men vi trivs bättre då jag slipper åka fram och tillbaka från fosterhemmet. Först var dom illa emot att han är så gammal, men jag vill ha någon som har slutat att leka som tar allting på mera allvar. 

Jag förstår säkert om ni sitter och läser sen tror att jag har något fel i huvudet, men sådan är jag och jag kan stå i centrum och skrika att jag älskar honom så stark är jag i mig själv. Detta är bara en fas, har jag hört några säga men nej då har gillat äldre sen jag var ungefär 10år. Jag har ju testat att ha någon som är lika gammal men dom är ju bara skit, ingenting att ha liksom.

Hur mår jag?

Jag mår bättre nu än för ett år sedan, då började alla problem att försvinna jag blev gladare och lyckligare slutade att tänka på självmord på att skada mig själv igenom att träffa människor som jag inte känner. Jag kan änkligen säga att jag är okej och jag menar det!

/ xsadariax
Kategori: 

Liknande berättelser

Du är en hjälte

Hej! Jag heter Maja, 18 år, och satt längst fram idag när du talade på vårt gymnasium. Jag var utan ord när vi lämnade salen, det var obeskrivligt vilka känslor som väcktes inom mig efter din historia.

hatet som äter honom

Jag är så kär i honom.

I min pojkvän.

Han är det bästa som finns när han är glad.

Men det varar inte länge.

Livet förändras och du förändras

Jag känner mig sjukt irriterad, arg, besviken, och jävligt förkassligt sjuk. Fattar ni inte ens? Hur det känner också för er? Man vill leva bra land, vill ha bra människor. Men det värsta madröm jag hör en ända ord från er!

en muslimsk invandrare i sverige

jag känner att folk hatar mig bara för att jag ser ut som jag gör, det värsta jag vet är då jag sitter i bussen eller i tunnelbanan jag får världens äckligaste blickar, mitt självförtroende är totalt förstörd.