My Story 1

idag hittade den här sidan, har ett prov imorgon och håller på plugga, kult och roligt att en sån websidan finns och undrar vem sitter bakom. De är smarta människor iaf. dödstrött =? ja. På vad? på spelet. Spelet som gör oss trötta och upptagna.  Hur börjar det ? så häraaa => du är inte Svensk!( det vet jag) . Varifrån kommer du ? ( Helvete) sant ?    Ja , annars hade jag stannat . du ser inte som oss ( nej det gör jag inte) . mycket brottslingar i sverige ( håller med! men jag jobbar inte på Migrationsverket , i fall du undrar ska du ringa de och fråga att vf de väljer nästan alla problematiska människor) . jaha ? ( vaddå jaha ? trodde du att det är min pappas verket? )   e du muslem ? ( tyvär inte , jag tror inte på Gud , men låt mig fråga dig ser jag  ut som en muslem?) ee vet ej ,(absolout inte , för du säger exakt vad M media vill att du ska säga). 

Jag önskar jag var den som du tänkte jag är, en flykting barn av typen våldtäkts man , en kriminell som skiter i allt och gör allt som han kan  , en tjuv , u name it ! då skulle jag inte ens bry mig hur du tittar på mig / tänker om mig eller kommunicera med mig . men Tyvärr jag är inte den som du tänker och jag känner mig isolerad. Ensam. ibland tänker jag att det här samhället vill ge mig en känsla att jag är DÅLIG, Jag är Mörk, Jag duger inte, jag förtjänar inte mycket.

Men jag vet att det stämmer inte / men jag hör det varje dag . om du tänker att jag har paranoia ? kan jag säga (YES , du har rätt) och sluta läsa vidare.  Never again läs mina texter vet du vf`? för du bevisar att du ljuger att jag  har paranoia .  För min värld är en verklighet  för mig och du passar inte där.

 

 Jag önskade att det fanns en utväg men finns inte. Jag ska inte titta, lyssna eller höra. Döv och blind. Jag har börjat. Livet innebär inte att bara leva. En människa behöver mer än mat o tak. Annars blir han en zombie.

 

Återkommer och skriva KANSKE och fokusera på en sak i Taget.

 

Men jag vet inte.  Men jag vet en sak, att jag kan svara på De flesta frågor som kan dyka upp. Inte provet, men alla dina frågor. 

/ Raiden

Liknande berättelser

hatet.

Jag ska här med berätta varför jag valde att raka av mig håret och skaffa ett par stålskodda kängor. Jag är uppvuxen i ett hem präglat utav barnaga, fattigdom, alkoholmissbruk. Redan vid 13 års ålder så började jag anamma högerextrema åsikter.

en muslimsk invandrare i sverige

jag känner att folk hatar mig bara för att jag ser ut som jag gör, det värsta jag vet är då jag sitter i bussen eller i tunnelbanan jag får världens äckligaste blickar, mitt självförtroende är totalt förstörd. 

Om att växa upp

Jag är född och uppvuxen på Värmdö utanför Stockholm med människor runt omkring mig som tyckt om och respekterat mig. Bra kompisar och inspirerande lärare.

Mot alla som är annorlunda

Hatet kan ju vara så stort och brett. Inte bara mot olika slags folkgrupper, utan mot alla som är annorlunda. Mobbning är ju också ett slags hat, som förekommer ofta – både på skolor och på arbetsplatser.