Mina föräldrar jobbar väldigt mycket

I min familj har vi det väldigt gott ställt men mina föräldrar jobbar väldigt mycket. Jag har nog inte fått riktigt all kärlek jag skulle behöva. När jag var yngre hade jag ofta mardrömmar och var rädd för att vara ensam. Och jag är fortfarande ganska rädd för att vara ensam.

/ Annelie
Kategori: 

Andra berättelser om Ensamhet, Familj och Kärlek

Depression - ett helvete

Aldrig någonsin har jag mått bra. Aldrig någonsin har jag känt mig älskad. Mörkret har haft sitt grepp om mig ända sedan dagen jag föddes. Att komma från en trasig familj där jag ej vet om min biologiska pappa.

en muslimsk invandrare i sverige

jag känner att folk hatar mig bara för att jag ser ut som jag gör, det värsta jag vet är då jag sitter i bussen eller i tunnelbanan jag får världens äckligaste blickar, mitt självförtroende är totalt förstörd. 

Vi brukar aldrig prata med varandra

Min pappa och jag brukar nästan aldrig prata med varandra, vi bara svarar på varandras frågor och så. Det sista vi skulle säga till varandra är ”Jag älskar dig”.

För att visa att man duger

Jag kommer själv från en familj där kärleken har varit och är stor. Jag har tre äldre systrar som är väldigt framgångsrika. Själv började jag med droger vid tolv års ålder och har även sysslat med andra kriminella aktiviteter.