Hvb hem & Socialen i Norrköping!

Hejsan!

Jag är en tjej som just nu bor i Mjölby på ett Hvb hem för bara tjejer men innan det har jag fått flytta runt olika familjer,tog kontakt med socialen när jag var ca tio år och dom tog mig inte på allvar. Fick mera stryk hemma och skolan gick ingen vidare,sedan ville mamma flytta till Norrköping och då började det hända saker ingen vill vara med om. Jag gjorde en polisanmälan och jag var bara 14år då när jag fick göra det bga mamma kom in i fel grubb av människor,sedan en månad efter kom socialen och hämtade mig från skolan och jag fick skilja mig ifrån mina små bröder.

Nu började skräck historien!

Jag bodde kvar i Norrköping oss en akut familj älskade dom mycket,var där i åtta månader blev flyttad till en katt familj och soc hadde inte kollat upp det. Var där i en månad och sedan rymmde jag till min pappa var där en månad sen fick jag åka till ett "hvb" hem i norrköping var där en månad..åkte tillbaka till pappa och två veckor efter att jag flyttade till Mjölby sprack min blindtarm.

Behövde vila men kom till Juno och där var det sex tjejer som skriker och bråkar med personalen,den miljön var ingen bra för mig. Nu har jag snart bott där i ett år och har rymmt där ifrån minnst två gånger, för att vissa att jag värkligen mår skit men ingen djävel lyssnar på mig. Dom tog bort min mobil och det får dom häller inte göra jag får inte åka nån stans och jag känner mig inlåst i Mjölby. Jag får inte ens träffa min kille så mycket som jag vill och jag får inte ens åka till honom och han bor i linköping och han är inte ens skadlig för mig. Han gör så att jag inte sticker igen jag älskar honom värkligen även om jag är 16 år och han 30  åldern spelar ingen roll enligt mig.

Jag mår ju iallafall bra utav att vara med honom och utan honom så skulle jag ha tagit livet av mig! 


// Jasmin

/ Bloodnight

Liknande berättelser

Hoppas kunna hjälpa andra att lämna hatet

Jag har själv varit nynazist i fem, sex år och kände igen mig mycket i föredraget. Om en person inte får kärlek av sina föräldrar försöker personen finna det i något annat.

Depression - ett helvete

Aldrig någonsin har jag mått bra. Aldrig någonsin har jag känt mig älskad. Mörkret har haft sitt grepp om mig ända sedan dagen jag föddes. Att komma från en trasig familj där jag ej vet om min biologiska pappa.

My Story 1

idag hittade den här sidan, har ett prov imorgon och håller på plugga, kult och roligt att en sån websidan finns och undrar vem sitter bakom. De är smarta människor iaf. dödstrött =? ja. På vad? på spelet.

hatet som äter honom

Jag är så kär i honom.

I min pojkvän.

Han är det bästa som finns när han är glad.

Men det varar inte länge.