Hjälp han psykar mig....tror jag!!!?

Jag var tillsammans med en man under nära fem år. I början var han snäll och omtänksam men det ändrades efter ca 1,5 år.

Lite försiktigt fick han mig att vända ryggen till vänner och släkt. Han hade alltid något negativt att säga om dem så jag inte skulle ha mera kontakt med dem än nödvändigt. Det kunde vara att min Mamma eller bror sagt något elakt om mig eller honom...vilket var en ren lögn. Men jag trodde på hans ord och hade mindre och mindre kontakt med dem. 

Ena dagen kunde han säga eller göra något. När man dagen efter sa att han sagt eller gjort det så förnekade han det. Jag fick höra att -"Det har jag aldrig sagt eller gjort!!! Du är ju tokig och borde låsas in på mentalsjukhus!!!" Han kunde kasta saker eller stå med knuten näve och hota mig. 

Till slut var jag som en zombie som gjorde som han sa och ifrågasatte inte något. Jag började tvivla på mina egna tankar..."var det så här eller inbillar jag mig?" Visste inte vad som var sanning eller lögner om det han sa. Kunde tycka att det ibland var konstigt det han sa men hade inte direkt något spesifikt att anmärka på. 

Jag började tycka som han att jag var värdelös som mor, husmor, bonde och sambo. Var långt ner på bottnen när jag fick kraft från något håll och kunde kasta ut honom och neka honom att komma tillbaka. Kraften tror jag kom när han gav sig på barnen och djuren. Jag MÅSTE överleva för att rädda dom!!! Hade jag inte haft dom så hade jag nog gått under. 

Han var otrogen otaliga gånger och pratade skit om mig med folk som ville lyssna. Hans lögner och svek har gjort att jag nu har fruktansvärt svårt att lita på en man. Hur bra han än är så törs jag inte lita på hans ord och att han älskar MIG för den jag är och vill mig inget ont. Kan säga att jag har ett rent helvete i relationer men försöker kämpa för kärleken och övervinna all skit som jag fick uppleva. 

Har kommit en bit på väg men har ännu kvar mycket att jobba med. Värsta problemet nu är svartsjukan den tär något hemskt. Jag törs inte lita på den jag är tillsammans med han KAN ju vara som min f d och gå bakom min rygg. Har varit i sju förhållanden tidigare är nu inne på mitt åttonde och det känns bra och som jag kan lita på honom..men törs jag det?????

Mitt mål nu är att bli hel och kunna känna äkta kärlek till den jag är tillsammans med utan att tro att jag ska bli sviken och ljugen för. 

 

/ Gittaleta
Kategori: 

Liknande berättelser

Depression - ett helvete

Aldrig någonsin har jag mått bra. Aldrig någonsin har jag känt mig älskad. Mörkret har haft sitt grepp om mig ända sedan dagen jag föddes. Att komma från en trasig familj där jag ej vet om min biologiska pappa.

en muslimsk invandrare i sverige

jag känner att folk hatar mig bara för att jag ser ut som jag gör, det värsta jag vet är då jag sitter i bussen eller i tunnelbanan jag får världens äckligaste blickar, mitt självförtroende är totalt förstörd. 

en tjej i världen!

jag är en tjej som mår så jävla dåligt, jag har ingen anning vad jag ska göra med mitt liv, jag suger i allt skolan, hemma och socialt. 

Min kille slog mig

Jag var bara 15 år när vi blev ihop. Han var en äldre kille som jag blivit helt galet kär i. Det tog bara ett par månader så kom första smällen. Han slog mig i ansiktet så jag ramlade bakåt.