hatet.

Jag ska här med berätta varför jag valde att raka av mig håret och skaffa ett par stålskodda kängor. Jag är uppvuxen i ett hem präglat utav barnaga, fattigdom, alkoholmissbruk. Redan vid 13 års ålder så började jag anamma högerextrema åsikter. Min frisyr blev utbytt mot en rakad skalle och mina kläder till en uniform. Jag hatade allt och alla... Folk blev så rädda för mig och tog avstånd.. Jag träffade likasinnade och började va ute om nätterna och slogs o drack. Alltihop var skit men min vändpunkt var att träffa en kärleksfull fosterfamilj och med stöd och mycket samtal så vill jag dela med mig av mins erfarenheter! Du som läser detta som sitter i samma båt som jag gjorde för några år sedan! Tala med en vuxen du litar på eller kontakta exit!  

 

/ skinnskallen

Liknande berättelser

My Story 1

idag hittade den här sidan, har ett prov imorgon och håller på plugga, kult och roligt att en sån websidan finns och undrar vem sitter bakom. De är smarta människor iaf. dödstrött =? ja. På vad? på spelet.

13 år

Jag fyller 30 i år. När jag var 13 var jag illa ute. Min pappa var alkoholist, min mamma brydde sig inte och min syster hade flyttat hemifrån för att slippa allt.

Om att växa upp

Jag är född och uppvuxen på Värmdö utanför Stockholm med människor runt omkring mig som tyckt om och respekterat mig. Bra kompisar och inspirerande lärare.

en muslimsk invandrare i sverige

jag känner att folk hatar mig bara för att jag ser ut som jag gör, det värsta jag vet är då jag sitter i bussen eller i tunnelbanan jag får världens äckligaste blickar, mitt självförtroende är totalt förstörd.