en tjej i världen!

jag är en tjej som mår så jävla dåligt, jag har ingen anning vad jag ska göra med mitt liv, jag suger i allt skolan, hemma och socialt. 

jag har många vänner fast ingen känner den riktiga mig, jag orkar inte, vill bara hem och gråta mig till sömns.

det värsta är att mina föräldrar har stora förhoppningar i mig eftersom deras liv sög så har dem all hopp i mig. och jag vet inte vad jag ska göra, vill gärna göra dem stolta men man kan inte vara stolt över mig. 

folk säger till mig du har tur så fort man träffar dig så älskar man dig, fast det är inte den riktiga jag dem älskar, det är den fejka delen av mig. ibland tycker jag att jag borde vinna en oscar för all skådespeleri som jag gör.

vad ska jag göra jag är super trött på allt!!!

/ en tjej i världen!

Liknande berättelser

en muslimsk invandrare i sverige

jag känner att folk hatar mig bara för att jag ser ut som jag gör, det värsta jag vet är då jag sitter i bussen eller i tunnelbanan jag får världens äckligaste blickar, mitt självförtroende är totalt förstörd. 

Obehövd & lämnad

Bara för någon månad sen hade jag allt. En bästavän på skolan, två bästavänner utanför skolan, en pojkvän & massor bra vänner, kände mig omtyckt. Min pojkvän lämna mig min bästavän lämna mig fick alla att hata mig.

Om att växa upp

Jag är född och uppvuxen på Värmdö utanför Stockholm med människor runt omkring mig som tyckt om och respekterat mig. Bra kompisar och inspirerande lärare.

Att motverka våld

Emrich var en av de få judar som överlevde förintelsen efter att ha varit i koncentrationsläger. Patrik var en av Sveriges tyngasta kriminella och en av de värsta i den undre världen, en s.k. hatare, men en före detta sådan.