Depression - ett helvete

Aldrig någonsin har jag mått bra. Aldrig någonsin har jag känt mig älskad. Mörkret har haft sitt grepp om mig ända sedan dagen jag föddes. Att komma från en trasig familj där jag ej vet om min biologiska pappa. Haft en plastpappa som misshandlade mig som liten har satt sina spår. Mamma har aspergers. Jag älskar henne, men får varje tår jag fällt har hon varit kall på andra sidan av väggen. Ensamheten äter upp mig. Jag har förlorat alla mina kompisar. Flyttat från min familj, trots den lilla trygghet de kunde erbjuda mig. 

Träffade en kille på nätet. Är i en relation med honom sedan över 3,5 år tillbaka. Min själsfrände. Men han är inte sig själv. Depressionen han lider av äter upp det lilla som är kvar av honom. Jag är inte ihop med min pojkvän. Jag är ihop med hans depression. Varje dag är den oberäknelig. Ena stunden är jag orsaken till alla hans problem, han vill ta livet av sig p.g.a. mig. Andra stunden älskar han mig mer än något annat. Ingen fysisk kontakt har vi längre. Jag känner mig äcklig.

Ingen att vända mig till. Ensam i hela världen av sju miljarder människor. Ensam. 

/ Jasmin

Liknande berättelser

Hjälp han psykar mig....tror jag!!!?

Jag var tillsammans med en man under nära fem år. I början var han snäll och omtänksam men det ändrades efter ca 1,5 år.

en muslimsk invandrare i sverige

jag känner att folk hatar mig bara för att jag ser ut som jag gör, det värsta jag vet är då jag sitter i bussen eller i tunnelbanan jag får världens äckligaste blickar, mitt självförtroende är totalt förstörd. 

Hvb hem & Socialen i Norrköping!

Hejsan!

Mina föräldrar jobbar väldigt mycket

I min familj har vi det väldigt gott ställt men mina föräldrar jobbar väldigt mycket. Jag har nog inte fått riktigt all kärlek jag skulle behöva. När jag var yngre hade jag ofta mardrömmar och var rädd för att vara ensam.